KONSERTER VÅRE 2019

Julekonsertene ble en suksess!

På Amtas hjemmesider sto det:

😊- Det var nummeret før taket på Nesodden kirke «tok av» da Coro Mistro sang Hallelujakoret, fra Messias bitte lille julaften. Sammen med Trombonekvartetten «Kefir med klumper» og pianisten Stefan Ibsen Zlatanos, sang koret julen inn i den 843 år gamle kirken. På programmet sto alt fra «Joy to the world» til «Deilig er jorden» og «Amazing Grace», Stemningen i, og utenfor kirken kunne ikke ha vært bedre. I år trenger vi ikke å drømme om en hvit jul, og julestemning på Nesodden. Julen er her. Halleluja, skriver Tore Henning Larsen om konserten.


Julekonsertene 2018

Nesodden kirke lør. 22.12. kl 19 og 21

Har du bare tid til EN julekonsert i år, vil vi anbefale på det varmeste CORO MISTOs julekonsert i vakre Nesodden kirke,  vi har to konserter på samme dag, kl 19 og 21.

Du vil komme i julestemning når du hører koret fremføre kjente og kjære julesanger så vel som et par satser av det klassiske repertoaret som alle forbinder med denne tiden: Både Handels Hallelujakor og Bachs åpning av Juleoratoriet har vi med.

I år igjen er vi heldige og har med oss trombonekvartetten KEFIR MED KLUMPER som deltar både sammen med koret og med noen selvstendige innslag.

Stefan Ibsen Zlatanos er med oss både på orgel og piano, og, ikke minst vil flere av våre medlemmer bidra med soloinnslag!

Dirigent Marilena Zlatanou

HJERTELIG VELKOMMEN!


  • Vi deltar på Kulturnatt i Oslo

14. september deltar vi i Oslo kulturnatt og synger i Gamle Aker kirke. Om kort tid skal vi  legge ut hele programmet.

  • Et spennende prosjekt med verker av Felix Mendelsohn Bartholdy og den begavede søsteren hans, Fanny.

Fanny fikk samme musikalske utdannelse og oppdragelse som sin bror. I likhet med ham viste hun tidlig musikalsk talent og begynte å skrive musikk. Hun ble imidlertid hemmet av tidens holdninger til kvinner, holdninger som åpenbart ble delt av hennes far og bror, som riktig nok var tolerante, men lite støttende når det gjaldt hennes virksomhet som komponist.

I 1829, etter flere års forlovelse, giftet hun seg med den berømte hoffmaleren Wilhelm Henzel, som var betydelig mer positivt innstilt til hennes komponistgjerning. Hennes stykker ble etter hvert gjerne spilt sammen med brorens under de populære familiekonsertene hjemme i Berlin.

Vår dirigent Marilena Zlatanou har funnet fram verker av Fanny og vi ønsker å framføre verker av dette særs begavete søskenparet 21. oktober i Skoklefall kirke på Nesodden.

Om kort tid skal vi legge ut hele det spennende programmet.

Husk JULEKONSERTENE lørdag 22. desember!